Наукова конференція до 70-річчя Союзу Українців у Великій Британії - Курляк, Ф. (Краєзнавство, 2016)
У Центральному домі Союзу Українців у Великій Британії (СУБ) в Лондоні 5 листопада відбулася наукова
конференція на тему «Історія становлення Союзу Українців у Великій
Британії: створення і діяльність у
джерелах та новітніх дослідженнях»,
присвячена 70-річчю організації. У ній
взяло участь близько 70 учасників, серед яких представники держави,
науковці з України, Британії і Шотландії, працівники музейних, бібліотечних, архівних установ. Листовне
привітання надіслав міністр культури України Євген Нищук.