Українська Центральна Рада в документальній та іконографічній збірках Національного музею історії України - Ралдугіна, Т. (Краєзнавство, 2017)
Проаналізовано матеріали (документи і фотознімки) доби Української Центральної Ради, які
входять до відповідних груп зберігання загального зібрання Національного музею історії України.
Виявлені матеріали систематизовані за хронологією та проблематикою. Визначено, які політичні
процеси і події вони віддзеркалюють, наскільки повно можна відобразити в експозиції зазначену
тему, розкрити ту чи іншу проблему. The author analyzes the materials (documents and photographs), which are the parts of the general
exhibits collection of the National Museum of the History of Ukraine, in respect of the period of the Central
Council of Ukraine.
Having been identified, the documents and photographs were put in chronological order and organized
along the problematic lines.
The author identifies the processes and occasions, being revealed in the materials, as well as the completeness
of materials to reflect a specific problem in the exhibition. Проанализированы материалы (документы и фотографии) периода Украинской Центральной
Рады, которые входят в соответствующие группы хранения общей коллекции Национального музея
истории Украины. Выявленные материалы систематизированы по хронологии и проблематике.
Определено, какие процессы и события они отражают, насколько полно можно отобразить в
экспозиции ту или иную проблему.