«Другі києвознавчі читання» в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка - Гончаров, О. (Краєзнавство, 2017)
29 березня 2017 р. на історичному факультеті Київського національного університету
імені Тараса Шевченка відбулася Міжнародна науково-практична конференція
«Другі києвознавчі читання: історія та етнокультура»,
присвячена 100-річчю Української революції 1917–1921 рр.