Сластьонівські школи – зразок українського архітектурного модерну - Кирій, С. (Краєзнавство, 2017)
Весна 2017 року у Державній науковій архітектурно-будівельній бібліотеці імені В. Г. Заболотного (ДНАББ ім. В. Г. Заболотного) розпочалася під знаком гуманітарного проекту «Школи Лохвицького земства».