Від нас пішов Петро Іванович Арсенич (Краєзнавство, 2017)
19 березня на 84-ому році життя відійшов у вічність
відомий прикарпатський історик, культурно-освітній діяч,
краєзнавець, музеєзнавець, етнограф та колекціонер,
доцент Прикарпатського національного університету імені
Василя Стефаника Арсенич Петро Іванович.