Історія міст і сіл України на сторінках часопису " Краєзнавство" 2012–2016 роки - Смілянець, С. (Краєзнавство, 2017)
Досліджено тематику статей в рубриці «Історія міст і сіл України: історико-теоретичні проблеми вивчення» часопису «Краєзнавство» (2012–2016 рр.), а також повідомляється про довідково-бібліографічні ресурси Національної історичної бібліотеки України, що висвітлюють публікації з журналу. Исследована тематика статей под рубрикой «Історія міст і сіл України: історико-теоретичні
проблеми вивчення» журнала «Краєзнавство» (2012–2016 гг.), а также сообщается о справочно-библиографических ресурсах Национальной исторической библиотеки Украины, освещающих публикации журнала. The article considers the topics of the articles in the section “The history of cities and villages of Ukraine:
historical theoretical issues of the study” of the magazine “Krayeznavstvo” (2012–2016), as well as it is
reported about the reference and bibliographic resources of the National Historical Library of Ukraine, that
cover the publications from the magazine.