Шляхами медичного краєзнавства (до 60-річчя професора І. Ю. Робака) - Ільїн, В. (Краєзнавство, 2017)
Персоналія присвячена харківському історику та краєзнавцю, досліднику минулого охорони здоров'я
Харкова І.Ю. Робаку. Виділені найважливіші складові наукових інтересів вченого, його внесок в розвиток
історико-медичного краєзнавства. Стаття містить аналіз праць І.Ю. Робака, який буде корисний дослідникам рідного краю. The biographical study is dedicated to the Kharkiv historian and local lore specialist, researcher of the
Kharkiv’s healthcare past Ihor Robak. The most important components of scientific interests of the researcher
are highlighted, its contribution to the development of the historical and medical study of region. The article
contains an analysis of the works of I.Yu. Robak, that will be useful for researchers of localities. Персоналия посвящена харьковскому историку и краеведу, исследователю прошлого здравоохранения Харькова И.Ю. Робаку. Выделены наиболее важные составляющие научных интересов ученого, его
вклад в развитие историко-медицинского краеведения. Статья содержит анализ трудов И.Ю. Робака,
который будет полезен исследователям родного края.