Всеукраїнський музейний форум про діалог із суспільством - Маньковська, Р. (Краєзнавство, 2017)
3–5 липня 2017 р. у м. Переяславі-Хмельницькому відбувся Всеукраїнський музейний форум, присвячений 1110-річчю міста. Його організаторами виступили Переяслав-Хмельницька міська рада, Національний історико-етнографічний заповідник «Переяслав», ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» та Центр пам'яткознавства НАН України і УТОПІК. Для проведення Форуму був створений оргкомітет, Національну спілку краєзнавців України в якому представляла заступник голови НСКУ Руслана Маньковська.