Засідання Президії Національної спілки краєзнавців України (20 лютого 2018 р.) - Дмитрук, В. (Краєзнавство, 2018)
20 лютого 2018 р. у залі засідань Інституту історії України НАН України (Київ, вул. Грушевського, 4) відбулося засідання Президії Національної спілки краєзнавців України. На ньому були присутні очільники регіональних організацій Спілки з різних областей України, представники академічних установ, університетів та музеїв, краєзнавці, історики.