Всеукраїнська нарада з питань викладання навчального курсу "Основи краєзнавства" у закладах вищої освіти - Маньковська, Р. (Краєзнавство, 2018)
24 травня 2018 року в приміщенні Націо-нального педагогічного університету імені М. П. Драгоманова відбулася Всеукраїнська нарада з питань викладання навчального курсу «Основи краєзнавства» у закладах вищої освіти.