Науково-краєзнавча експедиція НСКУ "Історико-культурна спадщина Чернігівщини: проблеми збереження та форми популяризації" - Ясновська, Л. (Краєзнавство, 2018)
6 червня 2018 р. на Чернігово-Сіверщину завітала науково-краєзнавча експедиція Національної спілки краєзнавців України «Історико-культурна спадщина Чернігівщини: проблеми
збереження та форми популяризації» на чолі з
головою Спілки, членом-кореспондентом НАН
України, доктором історичних наук, професором
О.П. Реєнтом.