Яру Славутичу – 100 років - Колєчкіна, Т. (Краєзнавство, 2018)
11 січня 2018 року вся українська громада нашої
країни та світу відзначила 100 років від дня народження
видатного педагога, українського мовознавця і літературознавця, письменника і перекладача, автора багатьох підручників з української мови, доктора філології зі славістики,
професора-емерита Альбертського університету (Едмонтон, Канада) Яра Славутича.