Задача з вільною межею для напівлінійного рівняння дифузії - Іванчов, М.І. (Нелинейные граничные задачи, 2005)
Розглянуто задачу з вільною межею для одновимірного напівлінійного рівняння дифузії, в якій замість умови Стефана задано інтегральну умову. Встановлено умови глобального (по часу) існування та єдиності класичного розв'язку даної задачі.