Краєзнавчий форум у місті Каховка - Гончар, М. (Краєзнавство, 2018)
14–15 вересня 2018 року у місті Каховка Херсонської
області, за ініціативи Виконавчого комітету Каховської міської ради, під егідою
Херсонської обласної організації Національної спілки краєзнавців України та у партнерстві з Новокаховським
гуманітарним інститутом
ВМУРоЛ «Україна» і Каховським історичним музеєм
(філія Херсонського обласного краєзнавчого музею)
пройшла ІІІ Всеукраїнська науково-практична краєзнавча конференція «Минуле і сучасність: Таврія. Херсонщина. Каховка».