З когорти репресованих бандуристів - Гуржій, О.; Капітан, Л. (Краєзнавство, 2018)
Рецензія на книгу: Силка О.З., Синявська Л.І. Бандури пісня недоспівана… або суспільний виклик
Михайла Злобинця»: наукове видання. – Черкаси: видавець ФОП Гордієнко Є.І., 2017. – 246 с.