Серйозна книга про важливе - Кочубей, Ю. (Краєзнавство, 2018)
Рецензія на книгу: Михайло Якубович «Іслам в Україні: історія і сучасність». –
Вінниця: ТОВ «Нілан-ЛТД». – 2016. – 264 с. Бібліотека сходознавства.
Український центр ісламознавчих досліджень.