Апроксимативні характеристики функцій з класів SΩp,θB(Rd) із заданою мажорантою мішаних модулів неперервності - Янченко, C.Я.; Стасюк, С.А. (Український математичний вісник, 2018)
Одержано точні за порядком оцінки наближення функцій з класів SΩp,θB(Rd) у просторі Lq(Rd), 1 < p < q < 1, за допомогою цілих функцій експоненціального типу з носіями їх перетворень Фур’є на множинах, які породжуються поверхнями рівня функції Ω. We obtain the exact-by-order estimates of the approximation of functions from the classes SΩp,θB(Rd) in the space Lq(Rd), 1 < p < q < ∞, by entire functions of the exponential type with supports of their Fourier transforms in sets generated by the level surfaces of a function Ω.