Апроксимативні характеристики модулярних просторів Орлича - Чайченко, С.О.; Шидліч, А.Л. (Український математичний вісник, 2018)
В роботі знайдено точні значення величин найкращих наближень, базисних поперечників та поперечників за Колмогоровим деяких множин образів мультиплікаторів в модулярних просторах Орлича lM. Описано також простір SM,N всіх мультиплікаторів з простору lM в lN. We obtain the exact values of the best approximations, basic widths and Kolmogorov widths for some sets of images of multipliers in the modular Orlicz spaces lM. We give a description of the space SM;N of all multipliers from the space lM to lN.