Ентропійні числа класів типу Нікольського-Бєсова періодичних функцій багатьох змінних - Пожарська, К.В. (Український математичний вісник, 2018)
Отримано порядкові оцінки ентропійних чисел класів типу Ніыкольського–Бєсова періодичних функцій багатьох змінних у просторі Лебега. Дані класи при відповідному виборі мажорантної функції для мішаного модуля неперервності співпадають із класами Нікольського–Бєсова. The ordinal estimates of entropy numbers of the Nikol’skii–Besov classes of periodic functions of many variables in the Lebesgue space are constructed. For the corresponding choice of a majorant function for the mixed modulus of continuity, those classes coincide with the classes Nikol’skii–Besov