Апроксимативні характеристики класів BΩ,p,θ періодичних функцій однієї та багатьох змінних - Гембарський, М.В.; Гембарська, С.Б. (Український математичний вісник, 2019)
Одержано точні за порядком оцінки деяких апроксимативних характеристик класів типу Нікольського–Бєсова періодичних функцій однієї та багатьох змінних у просторі B∞,1, норма в якому є не слабшою, ніж L∞–норма. We obtained the exact-by-order estimates of some approximate characteristics of classes of the Nikol’skii–Besov type of periodic functions of one variable and many ones in the space B∞,1 such that the norm in it is not weaker than the L∞-norm.