Передмова (Археологія і давня історія України, 2020)
Цей випуск журналу «Археологія і давня історія України» присвячено Олександру Петровичу Моці — знаному фахівцю з давньоруської та середньовічної археології Східної Європи, доктору історичних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України, завідувачу Відділом давньоруської та середньовічної археології Інституту археології НАН України, який цьогоріч святкує свій 70-річний ювілей.