Залишки виробничої будівлі по вул. Кудрявській, 24а в м. Києві - Крижановський, В.О. (Археологія і давня історія України, 2020)
Опубліковано результати дослідження решток будівлі виробничого призначення ХІ—ХІІ ст., знайденої під час археологічних розкопок давньоруського поселення на території Копиревого кінця у місті Києві. During the archaeological research of the Old Rus site on the Kudryavska st., 24A in Kyiv, in the historical area called «Kopyriv kinec», the remains of the manufactory building were discovered. The building has a frame-and-pillar structure, 4 × 4 m square, located in the eastern part of the excavation area.