Бобіни: лікарська династія на теренах Харківщини (до 160-ї річниці з дня народження В.П. Бобіна) - Демочко, Г.; Бобіна, І.; Кравцова, В. (Краєзнавство, 2018)
Мабуть, не багато українських міст можуть похизуватися лікарськими династіями, які сягають
понад півтора століття. Харківська найстаріша вища медична школа дала початок не одній династії лікарів, серед яких особливо вирізняється династія Бобіних, яка вже понад 160 років служить на користь народному здоров'ю жителів Харківщини. Сьогодні необхідно згадати про видатних лікарів у зв'язку з річницею від дня народження її засновника – Володимира Павловича Бобіна. Apparently, not many Ukrainian cities can boast of medical dynasties that last more than a century and a
half. Kharkiv’s oldest higher medical school has given rise to more than one dynasty of doctors, among which
the dynasty Bobin is particularly distinguished, which has served more than 160 years in favor of the public
health of the people in Kharkiv Region. Today it is necessary to mention prominent doctors in connection with
the anniversary of the birthday of its founder - Volodymyr Pavlovich Bobin.