Олена Лугова – історик, краєзнавець, туризмолог (до 90-річного ювілею) - Попович, С. (Краєзнавство, 2018)
20 липня 2018 р. знаному історику, відомому крає знавцю,
авторитетному туризмологу Олені Іллівні Луговій виповнилося
90 років. Усе її творче життя було присвячено самовідданому
служінню історичній науці, краєзнавчому руху та вітчизняній
туристично-екскурсійній справі.