Роздуми з приводу 100-річчя Хорольського музейництва - Сердюк, І. (Краєзнавство, 2018)
Рецензія на книгу: Козлов А.В., Козлов В.А. Історія Хорольського районного краєзнавчого музею (ХРКМ). – Хорол, 2017. – 76 с.