Стежками Івана Франка - Студінський, В. (Краєзнавство, 2018)
Рецензія на книгу: Галик В. Дрогобич у житті та творчій спадщині Івана Франка: альбом-путівник. – Дрогобич: Видавництво ТзОВ «Трек-ЛТД», 279 с.).