VII конференція Київської міської організації Національної спілки краєзнавців України - Гончаров, О. (Краєзнавство, 2019)
1 березня 2019 р. в Науково-дослідному інституті українознавства МОН України
відбулася VII (звітно-виборча) конференція Київської міської організації
Національної спілки краєзнавців України.