Знайома незнайомка - Ричка, В. (Краєзнавство, 2019)
Рецензія на книгу: Колісник В.І., Колісник (Кузнецова) Л.В. Богодухівка. Відоме та призабуте з минулого. –
Черкаси: Вертикаль, видавець С.Г. Кандич, 2017. – 236 с., фото.