Теоретико-методологічні засади регулювання регіональних інвестиційних процесів у сфері екологічної безпеки - Колмакова, В.М. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2010)
Стаття присвячена дослідженню регіональних особливостей регулювання інвестиційних процесів у сфері екологічної безпеки. Розглянуто сучасний стан інвестування екологічної сфери. Розроблено теоретико-методологічні засади оптимізації регулювання інвестиційного забезпечення екологічної безпеки в регіональних умовах. The article is devoted to the peculiarities of investment processes regulation in the field of ecological security. The disadvantages of modern ecological sphere investment securing system have been considered. The special attention has been paid to the necessity of investment-innovative developments introduction into the sphere of ecological security. Статья посвящена исследованию региональных особенностей регулирования инвестиционных процессов в сфере экологической безопасности. Рассмотрено современное состояние инвестирования экологической сферы. Разработаны теоретико-методологические основы оптимизации регулирования инвестиционного обеспечения экологической безопасности в региональных условиях.