Еколого-економічні проблеми функціонування земель запасу - Будзяк, О.С. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2010)
Стаття присвячена обґрунтуванню основних проблем функціонування земель запасу і резервного фонду. Розглянуто підходи до ефективного використання земель в населених пунктах і поза їх межами. The article is devoted to a substantiation of the basic problems of functioning of lands of a stock and reserve fund. Approaches to an effective utilization of lands in human settlements and behind their limits are considered. Статья посвящена обоснованию главных проблем функционирования земель запаса и резервного фонда. Рассмотрены подходы к эффективному использованию земель в населенных пунктах и за их пределами.