Стратегічні аспекти рекреаційного природокористування в контексті сталого розвитку - Охріменко, А.Г.; Мельник, І.Л. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2010)
Розглянуто проблеми рекреаційного природокористування. Наголошується на важливості використання стратегічного управління та принципів сталого розвитку стосовно такої діяльності. Обґрунтовано основні принципи та послідовність упровадження стратегії рекреаційного природокористування. Problems recreational. Stressed the importance of strategic management and sustainable development principles in relation to such activities. The main principles and consistent implementation of a strategy recreational. Рассмотрены проблемы рекреационного природопользования. Отмечается важность использования стратегического управления и принципов устойчивого развития в этой деятельности. Обоснованы основные принципы и последовательность внедрения стратегии рекреационного природопользования.