Роль і значення державного земельного кадастру - Ступень, М.Г.; Таратула, Р.Б. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2010)
У статті здійснено аналіз сучасної системи ведення державного земельного кадастру. In clause it is lead the analysis and modern system of conducting state ground to a cadastre. В статье осуществлен анализ современной системы ведения государственного земельного кадастра.