Механізми модернізації інституціонального середовища лісоресурсного розвитку - Антоненко, І.Я.; Дребот, О.І. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2010)
Сформульовано механізми модернізації інституційного середовища лісоресурсного комплексу, розкрито форми власності на землі лісового фонду і ліси, конкретизовано пріоритети подальшого лісоресурсного розвитку. Formulated mechanisms for the modernization of the institutional environment of wood resource complex series of land ownership on forest resources and forest wood resource specified priorities for further development. Сформулировано механизмы модернизации институционной среды лесоресурсного комплекса, раскрыто формы собственности на земли лесного фонда и леса, конкретизировано приоритеты дальнейшего лесоресурсного развития.