Еколого-економічні проблеми водокористування в Чернігівській області - Захлинюк, М.С. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2010)
У статті проаналізовано екологічний стан водних ресурсів Чернігівської області. На основі аналізу визначено еколого-економічні проблеми водокористування в регіоні. The article analyzes the ecological state of water resources of Chernihiv region. On the basis of the analisis determined ecological and economic problems of water use in the region. В статье проанализировано экологическое состояние водных ресурсов Черниговской области. На основе анализа определены эколого-экономические проблемы водопользования регионе.