Удосконалення механізму реалізації необробленої деревини в України - Кравець, П.В. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2010)
На основі проведеного аналізу ефективності функціонування аукціонів з продажу деревини та закордонного досвіду запропонована принципова схема функціонування механізму реалізації необробленої деревини на засадах сталого розвитку. Analysis of raw wood auction efficiency in country and experience of wood sale in abroad was fulfilled. A schematic approach under the sustainable development has been provided for mechanism of raw wood sale. На основе проведенного анализа эффективности функционирования аукционов по продаже древесины и зарубежного опыта предложена принципиальная схема функционирования механизма реализации необработанной древесины на принципах устойчивого развития.