Актуальні проблеми раціонального використання водогосподарсько-меліоративного комплексу в сучасній економічній системі - Рижова, К.І.; Ковшун, Н.Е. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2010)
У статті розглядаються економічні проблеми водогосподарсько-меліоративного комплексу після переходу до ринкових умов господарювання та переведення його на інноваційно-інвестиційну модель розвитку. The article examines the economic problems of the water-reclamation of the complex after the transition to a market economy and translated it into innovation-investment model of development. В статье рассматриваются экономические проблемы водохозяйственно-мелиоративного комплекса после перехода к рыночным условиям хозяйствования и перевод его на инновационно-инвестиционную модель развития.