Модернізація лісового господарства в ринкових умовах - Шершун, М.Х.; Дребот, О.І. (Економіка природокористування і охорони довкілля, 2010)
У статті розглянуто проблеми та розроблено основні напрями модернізації лісового господарства України відповідно до ринкових умов на засадах сталого лісокористування. In the article the problems of modernization of forestry of Ukraine are considered according to market conditions on the ambushs of steady of steady forest used. Basic directions and ways of modernization of forestry are worked out. В статье рассмотрены проблемы и разработано основные направления модернизации лесного хозяйства Украины соответственно рыночным условиям на засадах устойчивого лесопользования.