Еврейское искусство и украинский контекст: издание Центра Востоковедения Харьковской государственной академии дизайна и искусств - Прохоров, Д.А. (Материалы по археологии, истории и этнографии Таврии, 2013)
Рец. на: Сходознавчі студії. Вісник Харківської державної академії дизайну і мистецтв / Упорядник Є.О. Котляр. – Харків: Центр сходознавства ХДАДМ, 2010. – № 8 (Вип. 3: Єврейське мистецтво і український контекст: обрії традиційної художньої культури). – 360 с., іл.; 2011. – № 9 (Вип. 4: Єврейське мистецтво і український контекст: у руслі європейських новацій). – 456 с., іл.