Слово про ювіляра - Гальчак, С. (Краєзнавство, 2019)
В України є чимало видатних синів і дочок, які стали її величчю, гордістю та славою. У цій чудовій когорті й Олександр Петрович Реєнт – доктор історичних наук, професор, член-кореспондент НАН України, заступник директора Інституту історії України НАН України, заслужений діяч науки і техніки України, голова Національної спілки краєзнавців України, головний редактор журналу «Краєзнавство».