Міжнародна наукова конференція "Історико-культурний туризм: український та світовий досвід" - Гончаров, О.; Терес, Н. (Краєзнавство, 2019)
5 квітня 2019 р. на історичному факультеті Київського національного університету
імені Тараса Шевченка відбулася Міжнародна наукова конференція
«Історико-культурний туризм: український та світовий досвід».