"Чорнобильське досьє КГБ" крізь призму усноісторичних досліджень - Телуха, С. (Краєзнавство, 2019)
Рецензія на книгу: Чорнобильське досьє КГБ. Суспільні настрої. ЧАЕС в поставарійний період». Київ :
«Майстер книг», 2019. 1202 с.