Цікаве дослідження про подільського князя Федора Корятовича – володаря Мукачівського замку - Вегеш, М.; Віднянський, С. (Краєзнавство, 2019)
Рецензія на книгу: Федака С.Д. «Ми, Федір Корятович, з ласки Божої князь із Мункача …»: історичний нарис. Ужгород: Карпати,2017.136 с., іл.).