Він ніс людям добро і світло (Віктор Іванович Гугля) (Краєзнавство, 2019)
6 липня 2019 року відійшов у вічність талановитий екскурсовод,
колишній завідувач Суботівського історичного музею Національного
історико-культурного заповідника «Чигирин», прекрасний краєзнавець
і невтомний дослідник історії козаччини Віктор Іванович Гугля.