Засідання Президії НСКУ - Милько, В. (Краєзнавство, 2019)
12 вересня 2019 р. у центральному офісі Національної спілки краєзнавців України відбулося засідання Президії НСКУ. Серед присутніх – керівництво Спілки, очільники регіональних організацій, представники академічних установ та вищої школи, краєзнавці тощо.