Український правопис: історія та сьогодення (семінар для редакторів наукових журналів НАН України) (Вісник НАН України, 2020)
21 січня 2020 р. у приміщенні Видавництва «Наукова думка» відбувся семінар «Український правопис: історія та сьогодення», присвячений новій редакції українського правопису. З лекцією виступив заступник директора з наукової роботи Інституту мовознавства ім. О.О. Потебні НАН України кандидат філологічних наук Олександр Іванович Скопненко.