Жінка, яка надихає (до 70-річчя академіка НАН України Е. М. Лібанової) - Макарова, О.В. (Вісник НАН України, 2020)
12 лютого 2020 р. виповнюється 70 років видатному вченому-економісту,
демографу, талановитому організатору науки, блискучому викладачеві,
заслуженому економісту України (2002), лауреату премії ім. М.І. Туган-
Барановського НАН України (2011), директору Інституту демографії та
соціальних досліджень ім. М.В. Птухи НАН України (з 2007), академіку-
секретарю Відділення економіки НАН України (з 2009), доктору економічних наук (1992), професору (2000), академіку НАН України (2009) Еллі Марленівні Лібановій.