80-річчя члена-кореспондента НАН України Е. Г. Петрова (Вісник НАН України, 2020)
12 лютого виповнюється 80 років доктору фізико-математичних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України Ельмару Григоровичу Петрову.