60-річчя члена-кореспондента НАН України А. О. Авраменка (Вісник НАН України, 2020)
21 лютого виповнюється 60 років відомому вченому в галузі теплофізики, доктору технічних наук, лауреату Державної премії
України в галузі науки і техніки та премії ім. В.І. Толубинського НАН України члену-кореспонденту НАН України Андрію
Олександровичу Авраменку.