Із зали засідань Президії НАН України (15 січня 2020 р.) (Вісник НАН України, 2020)
На засіданні Президії НАН України 15 січня 2020 року розглядалися такі питання:
про виконання цільової програми
наукових досліджень НАН
України «Фундаментальні
проблеми створення
нових наноматеріалів
і нанотехнологій» (доповідач —
академік НАН України
А.Г. Наумовець); щодо подальшого розвитку
нормативно-правового
забезпечення наукової сфери та вдосконалення структури
управління в НАН України (доповідач — академік НАН
України В.П. Горбулін); про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними грамотами НАН України
і Центрального комітету профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.