Із зали засідань Президії НАН України (29 січня 2020 р.) (Вісник НАН України, 2020)
На засіданні Президії НАН України 29 січня 2020 року розглядалися такі питання:
формування українського сегмента європейського
дослідницького простору у сфері спостереження Землі
(доповідач — доктор технічних
наук Н.М. Куссуль); щодо створення музею науки
в Національному науковому
центрі «Харківський фізико-технічний інститут»
(доповідач — академік НАН України М.Ф. Шульга); про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.